pabrik LED
babagan us

HOT ELECTRONICS CO., LTD.

Hot Electronics Co., Ltd. wis nyawisake desain & manufaktur tampilan LED sing berkualitas luwih saka 20 taun.Kanthi dilengkapi tim profesional lan fasilitas modern kanggo ngasilake produk tampilan LED sing apik, Hot Electronics nggawe produk sing wis nemokake aplikasi sing akeh ing bandara, stasiun, pelabuhan, gimnasium, bank, sekolah, gréja, lsp. Produk LED kita nyebar ing 100 negara. ing saindenging jagad, kalebu Asia, Timur Tengah, Amerika, Eropa lan Afrika.

maca liyane babagan kita

produk kita

Produk tampilan LED kita akeh digunakake ing pameran, komunikasi, acara olahraga, meteorologi, urusan militer, pariwara, media, televisi, lan sapiturute. Dodolan saben wulan tampilan LED cilik-pitch njero ruangan lan tampilan iklan LED ruangan tekan 5,000 meter persegi.

Jelajahi Solusi Tampilan Kita

heng

Kabar

Tansah nganyari karo Hot Electronics babagan teknologi tampilan, produk lan tren industri paling anyar.

  • 1 Bangsa
  • 2 Kinglight
  • 3 Makroblock
  • 4 CHIP
  • 6 RGBLINK
  • 7 VDWALL
  • 8 Meanwell